Ragdoll

DK Fiorellino & DK Hellidolls

Ragdolls Hellig Birma


Lige nogle hygge billeder af alle vores katte...Følg med også på Facebook!

Ragdoll

Ragdolls er store, fyldige og smukke katte.  De omtales ofte som "de blide giganter". Ragdoll hankatte kan veje op til 8 kg. når de er fuldt udvokset. Hunkatten vejer lidt mindre - som regel 5 til 7 kg. Ragdoll katten er først fuldt udvokset efter ca. 3 år. Først her vil de endelige farvetegninger være synlige. Ragdolls egner sig kun som indekatte.


Ragdoll kattens temperament

Hvis du har hørt, at katte ikke er sociale og helst går deres egne veje, så er det ikke en Ragdoll, du har hørt om.  En ragdoll kat er selskabelig og elsker at være sammen med sine menneskerRagdolls har således mange egenskaber, der traditionelt tilskrives hunde.


Selvom Ragdolls er rigtige hygge og kælekatte, så elsker de også at lege! Ragdolls er meget energiske og legesyge. Som killinger, vil Ragdoll katten underholde dig i timevis med lege som at jagte deres egen hale, jage fluer, vasketøj og udforske verden omkring dem.


Ragdoll betyder kludedukke på engelsk. Racen har fået dette navn, fordi de, når man samler dem op, slapper fuldstændigt af i musklerne og hænger i armene som en kludedukke.


Den kommer løbende ud til døren, når du kommer hjem, følger dig overalt og gør opmærksom på, at nu må du godt lige give den lidt opmærksomhed, hvis den føler sig ensom.